BOOTTRAILER VERHUUR UITVOERINGEN

De aanschaf van een boottrailer kan duur zijn, en wij begrijpen dat niet iedereen zich dit kan veroorloven. Daarom bent u voor het huren van boottrailers ook bij Vervloed aan het juiste adres. Vervloed Aanhangwagens & Trailers is de specialist op het gebied van boottrailer verhuur.

U kunt bij Vervloed Aanhangwagens & Trailers BV verschillende soorten boottrailers huren. U heeft een klein bootje, of een grote boot? Deze boottrailer verhuur biedt verschillende uitvoeringen. Ook op het gebied van boottrailers verhuurt Vervloed alleen topmerken:

Kalf

Alle Kalf Trailers worden standaard uitgevoerd met een motorbootpakket. Kalf Trailers is gespecialiseerd in de ontwikkeling, constructie en assemblage van boottrailers. Van trolleys voor optimisten tot trailers voor motorboten, rubberboten en sloepen.

Pega

Het basisconcept van alle PEGA boottrailers bestaat uit een extra degelijk chassis, zodat u ook in extreme omstandigheden op uw trailer kunt vertrouwen. Het robuuste chassis levert u tevens de uitstekende wegligging waar de PEGA boottrailer om bekend staat.

Of het nu voor een paar dagen is of voor een iets langere periode, ook voor het huren van een boottrailer bent u bij Vervloed Aanhangwagens & Trailer BV aan het juiste adres.

Met alleen maar topmerken is Vervloed Aanhangwagens & Trailers BV uw beste optie om boottrailers te huren. Raadpleeg de website voor ons complete assortiment aan boottrailers, aanhangwagens en paardentrailers en alle topmerken die wij aanbieden voor verkoop en verhuur.

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd bellen naar 0252-622440 of een e-mail sturen naar info@vervloed.nl

Contact

Boottrailer verhuur uitvoeringen

Kortom, als u voor Vervloed kiest, kiest u voor een duurzame, multifunctionele, betrouwbare
en innovatieve aanhangwagen. U bent verzekerd van kwaliteit en dat allemaal voor de juiste prijs.
De mogelijkheden zijn enorm en dus weten wij zeker dat u vindt wat u zoekt bij Vervloed!

Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen via: